Gothic, Gothic II , Gothic II:Noc Kruka, Gothic III, Gothic III:Zmierzch Bogów... to wszystko znajdziesz TUTAJ
Tu piszemy, która czê¶æ Sagi podoba³a siê wam najbardziej.
Mi osobi¶cie najbardziej przypad³a do gustu I czê¶æ Sagi, g³ównie za fabu³ê i akcje gry. Wystêpowa³y tam ciekawe jak i trudne misje, wiêc jest to moja ulubiona czê¶æ sagi.
Mojej niema a bodaj¿e Gothic I Mroczne Tajemnice ale najlepiej zaraz po jest Gothic I nikt ciê nielubi i a¿ wczuwasz siê w t± postaæ a dlaczego I Mr bo jeste¶ wy¿utkiem a w normalnej niema gildi wy¿utków w I Mr s± Pradawni s± nie¶miertelni a gothic 1 wprobadza nas w ten ¶wiat te zniszczenia a obok ³adne lasy a tu hap po tobie ( Co ?? ) Tak you Are ded ( Why ? ) Bo Zjad³ ciê cierniostwór ( OOO niezauwarzy³em ) jest tam du¿o jaja ;D a najwiêcej w 6 rozdziale z ostatnim szamanem zapomnia³em jak to lecia³o ? ( Co¶ ze staruszkiem ) Aha ( Uwaga !!! ) Dlaczego ( bo cie chsz±szcz goni ) Gdzie ty jeste¶ ( Za tob± ) jak tam cie niema ( bo ja to jest chsz±szcz ) AAA ( Uciekaj ) lubie takie
dla mnie najlepsz± czê¶ci± jest gothic2 poniewa¿:Jest tam du¿o ró¿norodnych zbroi,i postaci...Równie¿ jest ciekawy system walki
Moj± ulubion± czê¶ci± sagi jest Gothic 1
Powód :
Jak na tamte lata gothic 1 ma niesamowit± grafikê , piêkn± fabu³e oraz ¶wiat
S± w nim fajne postacie ,obozy,Questy ;p
Moja ulubiona to Gothic I :-) Fajne s± do tego modyfikacje i nie chodzi mi tu tylko o Mroczne Tajemnice ale tak¿e o Czas Zap³aty lub Diccuric. Ogó³em bardzo ciekawe.
A w Diccuric o ile dobrze pamiêtam to mo¿na rozk³adaæ ¶piwór i mo¿na posiadaæ kamienie teleportacyjne, które mo¿na rozrzuciæ w dowolnym miejscu a za pomoc± drugiego dostaæ siê do pierwszego.
w mrocznych te¿ jest ¶piwór i z 2 lata szukam kodu
Cz³owieku we¼ chod¼ w jednym po¶cie nie napisz czego¶ o MT, OK?
Nie bo ciagle mnie zmuszacie Cytat : A w Diccuric o ile dobrze pamiêtam to mo¿na rozk³adaæ ¶piwór
ALE W DICCURIC ! NIE PYTAM SIE O MT!
Ale skojarzy³o mi siê o shit w MT Te¿ jest ¶piworek I pisze ale mi siê post napisa³
Maniak... Ty z PoziomkaZ jeste¶, ¿e tak reklamujesz tego MT?
Nie ale to dla mnie jest najleprzy mod gra³em w czas zap³aty niespodoba³ mi siê powiem szcze¿e .
Bo jak ju¿ Bujo powiedzia³ MT przyæmi³ wszystkie inne.
Skazaniec
Gothic 1! Dlaczego? Oto najwa¿niejsze powody: Wiele istotnych lokacji, min obozy. Ka¿dy obóz ró¿ni siê od siebie, i ka¿dy ma swoje wady i zalety. Ka¿dy cz³owiek w ¶wiecie gry ma swoje zdanie na temat kolonii, chêtnie dzieli siê z nami informacjami na ró¿ny temat. Gothic 1 kryje w sobie wiele tajemnic, zagadek, których ja do dzisiaj niektórych nie pozna³am, a gram ju¿ cztery lata. W tej czê¶ci gracz m do wyboru to, jak rozwijaæ swoj± postaæ, na jak± drogê j± poprowadziæ i mo¿e decydowaæ o jej losach. Poza tym s± jeszcze poboczne powody, takie jak doskona³a fabu³a, doskona³e style walki, interesuj±ce postacie, grafika, oraz ¶wietnie wybudowana sztuczna inteligencja ka¿dej postaci, która wg mnie w tej czê¶ci jest najbardziej wyj±tkowa. Pozdrawiam.