Gothic, Gothic II , Gothic II:Noc Kruka, Gothic III, Gothic III:Zmierzch Bogów... to wszystko znajdziesz TUTAJ
Tu piszemy, która część Sagi podobała się wam najbardziej.
Mi osobiście najbardziej przypadła do gustu I część Sagi, głównie za fabułę i akcje gry. Występowały tam ciekawe jak i trudne misje, więc jest to moja ulubiona część sagi.
Mojej niema a bodajże Gothic I Mroczne Tajemnice ale najlepiej zaraz po jest Gothic I nikt cię nielubi i aż wczuwasz się w tą postać a dlaczego I Mr bo jesteś wyżutkiem a w normalnej niema gildi wyżutków w I Mr są Pradawni
są nieśmiertelni
a gothic 1 wprobadza nas w ten świat te zniszczenia a obok ładne lasy a tu hap po tobie ( Co ?? ) Tak you Are ded ( Why ? ) Bo Zjadł cię cierniostwór ( OOO niezauwarzyłem )
jest tam dużo jaja ;D a najwięcej w 6 rozdziale z ostatnim szamanem
zapomniałem jak to leciało ? ( Coś ze staruszkiem ) Aha ( Uwaga !!! ) Dlaczego ( bo cie chsząszcz goni )
Gdzie ty jesteś ( Za tobą ) jak tam cie niema ( bo ja to jest chsząszcz ) AAA ( Uciekaj )
lubie takie
dla mnie najlepszą częścią jest gothic2 ponieważ:Jest tam dużo różnorodnych zbroi,i postaci...Również jest ciekawy system walki
Moją ulubioną częścią sagi jest Gothic 1
Powód :
Jak na tamte lata gothic 1 ma niesamowitą grafikę , piękną fabułe oraz świat
Są w nim fajne postacie ,obozy,Questy ;p
Moja ulubiona to Gothic I :-) Fajne są do tego modyfikacje i nie chodzi mi tu tylko o Mroczne Tajemnice ale także o Czas Zapłaty lub Diccuric. Ogółem bardzo ciekawe.
A w Diccuric o ile dobrze pamiętam to można rozkładać śpiwór i można posiadać kamienie teleportacyjne, które można rozrzucić w dowolnym miejscu a za pomocą drugiego dostać się do pierwszego.
w mrocznych też jest śpiwór i z 2 lata szukam kodu
Człowieku weź chodź w jednym poście nie napisz czegoś o MT, OK?
Nie bo ciagle mnie zmuszacie Cytat : A w Diccuric o ile dobrze pamiętam to można rozkładać śpiwór
ALE W DICCURIC ! NIE PYTAM SIE O MT!
Ale skojarzyło mi się o shit w MT Też jest śpiworek I pisze ale mi się post napisał
Maniak... Ty z PoziomkaZ jesteś, że tak reklamujesz tego MT?
Nie ale to dla mnie jest najleprzy mod grałem w czas zapłaty niespodobał mi się powiem szczeże .
Bo jak już Bujo powiedział MT przyćmił wszystkie inne.
Skazaniec
Gothic 1! Dlaczego? Oto najważniejsze powody: Wiele istotnych lokacji, min obozy. Każdy obóz różni się od siebie, i każdy ma swoje wady i zalety. Każdy człowiek w świecie gry ma swoje zdanie na temat kolonii, chętnie dzieli się z nami informacjami na różny temat. Gothic 1 kryje w sobie wiele tajemnic, zagadek, których ja do dzisiaj niektórych nie poznałam, a gram już cztery lata. W tej części gracz m do wyboru to, jak rozwijać swoją postać, na jaką drogę ją poprowadzić i może decydować o jej losach. Poza tym są jeszcze poboczne powody, takie jak doskonała fabuła, doskonałe style walki, interesujące postacie, grafika, oraz świetnie wybudowana sztuczna inteligencja każdej postaci, która wg mnie w tej części jest najbardziej wyjątkowa. Pozdrawiam.