Gothic, Gothic II , Gothic II:Noc Kruka, Gothic III, Gothic III:Zmierzch Bogów... to wszystko znajdziesz TUTAJ
Moim zdaniem Gothic 1 oraz Gothic 2 to gry na tyle dopracowane że niezawierają bugów ;p (takich mocnych)
To prawda. W Gothic I i II nawierzchnia wydaje się "twarda" i trudno w nią wpaść. Natomiast w Gothic III notorycznie da się do w niej ugrząść. Wydaję sie taka "Miękka".
Gothic 3 wchodząc do wody możesz se normalnie po niej chodzić ;p
W Gothic III nie czuję się prądu wody co niesłychanie czuć w pierwszej części.
I to jaki w mroczne tajemnice to jest taki prąd płyne na zachód to niemoge a daje full odwracam się na wschód niepłyne i leceee
Według mnie to Gothic III został tak naszpikowany nowościami, że JoWood i Pirania Bytes po prostu o tym zapomnieli. Nie ich wina. Poza tym, grał ktoś w Gothic I:Czas Zapłaty?
Nie a ty w I mroczne tajemnice ?
No właśnie nie, bo mi się nawet nie chciało ściągać tego moda jak zobaczyłem G1:CZ. To jest dopiero mod. Nie udało mi się u mnie zagrać w to, ale u kolegi owszem. Gra boska!
Mroczne leprze sprawdziłem ranking modów mroczne tajemnice na 1 miejscu na żdnym screen niema świątyni pradawnych ( mogłem stryknąć screen ale już jestem pradawnym i wyszłem ze świątynii bo mam misje na zewnątrz ) muwie ci jest extra
Wiem, że ponoć pradawni to kozacy. Nie wiem, nie grałem. Może kiedyś zagram.
Wiesz jak są nieśmiertelni to to raczej są więcej niż kozacy
A oni mają 4 metry są ogromni
Jak ma cie kolo na hita jak masz 50000000 hp to wiesz se możesz gadać ( sher ghar zabrał mi z 800000000000000000000000000 z pięści
)
Kolesie w szatach magów ogni a tylko dużo ciemniejszych używają kosturów i magii kryształów z charakteru spotkałem hmm 3 hamskich i 3 spoko