Gothic, Gothic II , Gothic II:Noc Kruka, Gothic III, Gothic III:Zmierzch Bogów... to wszystko znajdziesz TUTAJ
W Fabule gry Gothic 2 - Noc Kruka najbardziej podoba³ mi siê nowy ¶wiat "Jarkendar"
¦wiat ten oferowa³ miêdzy innymi nowe Questy fabularne oraz poboczne
W Questach Fabularnych pojawili siê starzy dobrzy znajomi z pierwszej czê¶ci sagi mowa tu miêdzy innymi o
Thorusie - stra¿niku bramy w starym obozie
czy o Kruku - pomocniku Gomeza
Cavalorn - sprzedawa³ ³uki i nietylko w drodze miêdzy Starym a Nowym Obozem
Pojawili siê równie¿ inni NPC czyli piraci , Magowie Wody - w podstawowej wersji Gothic 2 mogli¶my spotkaæ tylko jednego maga wody Vatrasa.
Pojawi³a siê te¿ nowa Gildia czyli Wodny Kr±g
¯eby do niej nale¿eæ by³o trzeba wykonaæ Questa zleconego przez Vatrasa czyli rozwi±zaæ zagadkê zaginionych ludzi która wbrew pozorom nieby³a taka ³atwa.
Gothic 2 - Noc Kruka moim zdaniem jest genialnym dodatkiem do Gothic 2 który wprowadza wiele wspania³ych rzeczy a na górze wymienione s± tylko niektóre.
Ostatnio edytowany przez Sidor974 (2009-12-27 22:24:29)
Masz racjê! Gra w Gothic 2 bez dodatku to zuooooo!!
Tak to prawda dodatek wiele dodaje do tej gry przede wszystkim Szpon Beliara . Uwielbiam tê broñ poniewa¿ zadajê potê¿ne obra¿enia magiczne. A dziêki dodatkowi Smok-O¿ywieniec ¶wieci .
S± równie¿ nowe zaklêcia w Noc Kruka ale zgadzam siê z Piegusem w Gothic 2 bez dodatku to troche s³abo graæ ;p
Dziêki Bujo23 ,¿e przypomnia³e¶ mi o szponie faktycznie zajefajna broñ ci±gle z ni± lata³em
A ja wole I i tam s± 3 rodzaje szponu Oczywi¶cie z MT ale doniec Z I
Naprawde lepiej siê gra chociarz w niektórych miejscach trzeba siê bardziej pomêczyæ ni¿ W zwyk³ej ale jest lepiej tylko ciekawi mnie to ten swiat jest za gurami to jak f8 tam polecia³em to pusto jest HAHA
No tak samo w Gothic II jest za górami pusto. A mój kolega polecia³ nad jakimi¶ górami i nagle zaczê³o mu wczytywaæ Jarkendar.
P.S To jest temat o Gothic II: Noc Kruka ,a nie Gothic I: Mroczne Tajemnice.
Ale co tam niema tego w regulaminie niemasz prawa daæ mi bana
Ju¿ jest, ale nie dam bo nie by³o.
Widzisz Moge robiæ prawie wrzystko
Na pocz±tku tak . Ale jak bêdzie wiêcej ni¿ 20 u¿ytkowników to bêdzie ban .
Fabu³a mi siê podoba, ale co¶ mi nie spodoba³o siê w samych rozmowach. Kiedy s± nowe dialogi g³os osobie siê jakby zmienia na miêkszy. Tak to trochê denerwuje :-/
Skazaniec
no za³o¿y³em pier¶cieñ Laresa szed³em do górniczej i rozmawia³em z Gunn'em(dobrze mówie?)i jak jest ten kod na zmiane wysoko¶ci g³osu w edit species czy tam abtilies to tak oko³o o 5 mu siê zmieni³o.
Mia³em dziwn± przypad³o¶æ ¶lepoty w klasztorze zmieni³em guild na 34(zombie)i niektóre NPC mnie nie atakowa³y?!
Skazaniec
Scati napisał:
Fabu³a mi siê podoba, ale co¶ mi nie spodoba³o siê w samych rozmowach. Kiedy s± nowe dialogi g³os osobie siê jakby zmienia na miêkszy. Tak to trochê denerwuje :-/
No i co z tego najwa¿niejsze ¿e nowe misje